Van itt más is, aki szoptatás alatt nem tud fogyni?
Átlagos, inkább vékony testalkattal estem teherbe, 10kgt szedtem fel a végéig. A kórházból kijövet még 5 kg volt rajtam, három hónapja szültem, azóta egy deka sem ment se le, se fel . Mivel szoptatok, fogyókúrázni nem szeretnék.
Mindenkitől azt hallom, hogy a szoptatás olvasztja a kilókat...van itt olyan, aki szintén nem tudott fogyni? Vagy mikor indulnak meg a kilók? Normálisan étkezem és sokat sétálok a babával
Nekem hízni sikerült szoptatás alatt. Egy éves koráig meg 90%ban anyatejes volt, úgy 1,5 éves koráig meg intenzíven szopizott, később már csak este, éjszaka.
Kipróbáltam, ha csökkentettem a szénhidrátot, csökkent a tej mennyisége is, nem tudtam kevesebbet enni, folyton éhes voltam így is. Sokat sétáltunk, mozogtam, tettem-vettem, semmi, csak felfelé mozdult mindig a mérleg. Most abbahagytam a szoptatást 4 hónapja, kezdenek lemenni a kilók, valahogy más a testformám is, energiám is több lett.
De nekem fordítva volt terhesen is, 5 kilóval kevesebbel jöttem ki a kórházból, mint amennyi voltam mikor terhes lettem. Aztán szépen rámjött 2 év alatt 12 kiló, de nem csinálnám máshogy, le fogom adni szépen lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!