Volt ilyen?Mikor szoptatom a babámat a másik mellemből akár 100ml is kifolyik .
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 20:32
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi de csak így engedte kiirni a kérdést.
Másnak is volt ilyen?
2023. júl. 6. 20:32
2/8 anonim válasza:
Hogy ne lett volna. Erre találták fel a tejgyűjtő kagylót
3/8 anonim válasza:
Nekem az első hetekben gyakori volt, aztán nem tapasztaltam sokáig, de most, 4 hónapos baba mellett pár napja megint.
4/8 anonim válasza:
Igen. Utólag annyira sajnálom, hogy nem adtam le tejet. Nàlam elfolyt, màsnak meg olyan jòl jött volna.
5/8 anonim válasza:
Persze, főleg az első hetekben.
Tejgyűjtőt odateszed, vagy poharat bármit és fel is fogja. Később ez csak akkor fordult elő, ha nagyon megtelt a mellem és nagyon szoptatni akartam már.
6/8 anonim válasza:
Sokan csak az eléj tapasztalják ezt, nekem másfél év után is ugyanúgy jött a másikból amikor szopizott. Érdemes gyűjteni de amikor már nem kellett, felfogtam textilpelussal vagy melltartóbetéttel.
7/8 anonim válasza:
Nekem az első 3 hónapban volt csak, akkor is, ha egy nagyobbat aludt a lányom. Nekem olyan kagylóm volt, amit rá kellett cuppantani a másik mellemre és picit szívta a vákuum. 120 mili simán lejött (de csöpögött amúgy kagyló nélkül is).
8/8 anonim válasza:
Az én párom is így volt.
Szerintem ez azért van, mert amelyiket nem szopja a baba, az is ingert kap, és megindul a tejecske.
Ez engem izgatott, volt hogy arra meg rácuppantam én.
Finom kis tejecskéje volt a páromnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!