Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elapadhat a tejem, ha keveset...

Elapadhat a tejem, ha keveset eszek?

Figyelt kérdés
Két hetes a babám, a férjem dolgozik napközben, egyedül vagyok itthon a picivel, segítségem nincs. Van, hogy csak délben sikerül reggelizni és általában csak kétszer eszek rendes ételt egy nap, a többi vagy gyümölcs vagy joghurt. Vizet sem iszok két litert, csak próbálkozok. Tejem van elég jelenleg, ha egyik mellemből szoptatok, akkor gyakran folyik a másikból is, de anyósom állandóan leszid, mikor valahogy megtudja, hogy délben reggelizek, kérdezi, hogy “és mit csinálsz, ha elapad a tejed?” Folyton ezzel ijesztget, van ennek valami alapja?

2023. jún. 29. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi étvágyam szoptatás alatt. Egy végig hányt terhesség alatt hozzászoktam, hogy kb semmit nem eszem. Már totál sovány vagyok, de tejem az szerencsére van, a babám tiszta hurkás, úgyhogy nem izgatom magam az evésen. Folyadék viszont tényleg sok kell.
2023. júl. 1. 09:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz az anyósoddal, mert tényleg csak feleslegesen stresszel. Ha gyarapszik a baba súlya és gyakran van cicin, akkor termelsz és termelni fogsz elég tejet neki. A sok nehézség és kétség ellenére ez egy szép időszak, élvezd ki. :)
2023. júl. 1. 18:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! 😊
2023. júl. 2. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy most van elég tejed, de 2 hét még nem nagy idő, azt a tartalékból is tudja még előállítani a szervezeted, tehát ez még sajnos nem garancia semmire.

Lassan jön az első növekedési ugrás, a folyadékra legalább szerintem figyelj oda, hogy pótlás nélkül megugorjátok!

Egyébként nem hangzik kevésnek vagy rossznak, amiket eszel, lehet elég simán :)

Én sokkal többet eszek mondjuk, állandó farkaséhség gyötör, szerencsére nem hízok, nem tudom, mitől függ :)

2023. júl. 4. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem apadt el pedig idegbeteg is voltam😂
2023. júl. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!