Kinek, hogy sikerül a lapos, kis mellbimbójával szoptatni? Hogyan "csalogatjátok" elő, hogy a babátok könnyebben be tudja kapni?
Nekem nem sikerült és a bimbóvédő sem jött be, Aventet próbáltam. Most az Avent niplett-en gondolkodom (babatervezőben vagyunk), itt a linkje:
Érdekelne engem is, használt-e már valaki ilyet és mi volt a tapasztalata vele.
Én vagyok a niplette-s, ki is írtam új kérdésként, majd figyeld a válaszokat ott is! :-)
Üdv
Velem a "bababarát" kórházban közölte a csecsemős nővér, hogy ilyen mellbimbóval nem lehet szoptatni, gondolhatod milyen önbizalmat adott. Elkezdtem használni a bimbóvédőt, de nagyon utáltam. Mikor hazajöttünk a kórházból 2napi kínlódás árán leszoktunk a bimbóvédőről. Megérte. Azóta tudja a kislányom, hogy mekkorát kell keresni és semmi gond. 4 hónapos és kiválóan szopizik. Amúgy ő "csalogatja" elő a szopással.
Én azt ajánlom ne kezdd el használni a bimbóvédőt, mert akkor annak a méretéhez szokik hozzá és nehezebb lesz átszoktatni cicire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!