Érdekelne engem is, használt-e már valaki ilyet és mi volt a tapasztalata vele.
2008. dec. 30. 17:47
4/9 anonim válasza:
Igen,használj bimbóvédőt!Úgy biztosan menni fog,anélkül nem tudok szoptatni én sem!!!!Nagyon jó kis dolog!!!!!!MENNI FOG!!!!!!
2008. dec. 30. 18:10
5/9 anonim válasza:
nekem is lapos volt a mellbimbóm terhesség és szoptatás előtt, most, hogy 4 hónapja szoptatok már van rendes mellbimbóm, mindig olyan, mintha fázna... :) Szóval csak az eleje nehéz, egy idő után megszokja a cici az ingert és beáll a formája. Nekem kb 2 hónapja ilyen.
2008. dec. 30. 18:11
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást. Már csak a kitartásomon és az önbizalmamon kellene gyúrni egy kicsit.
2008. dec. 30. 18:11
7/9 A kérdező kommentje:
Ez a Niplette dolog nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Ha bárkinek van tapasztalata vele kapcsolatban, én is szívesen veszem. Köszi
2008. dec. 30. 18:14
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a niplette-s, ki is írtam új kérdésként, majd figyeld a válaszokat ott is! :-)
Üdv
2008. dec. 30. 18:50
9/9 anonim válasza:
Velem a "bababarát" kórházban közölte a csecsemős nővér, hogy ilyen mellbimbóval nem lehet szoptatni, gondolhatod milyen önbizalmat adott. Elkezdtem használni a bimbóvédőt, de nagyon utáltam. Mikor hazajöttünk a kórházból 2napi kínlódás árán leszoktunk a bimbóvédőről. Megérte. Azóta tudja a kislányom, hogy mekkorát kell keresni és semmi gond. 4 hónapos és kiválóan szopizik. Amúgy ő "csalogatja" elő a szopással.
Én azt ajánlom ne kezdd el használni a bimbóvédőt, mert akkor annak a méretéhez szokik hozzá és nehezebb lesz átszoktatni cicire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!