Iszsz mikor lesz kicsit rendszerszeeűbb vagy könnyebb?
Az első 3 hónap nonstop cicin volt. Ezalatt filmeztem, sorozatoztam sokat, úgy éltem túl.
Utána lett benne rendszer és csökkent az időtartam.
Utaltam szoptatni, mégis az elsőt 13, a másodikat 10hónapig szoptattam.
Először is:JÓ ANYA VAGY.
Nekem egyáltalán nem működött ez az iszsz dolog. Egy nagyadag káosz lett belőle. Kivártam a gyermekágyas 6 hetet, hárha összeszokunk, meg utána még 2 hetet próbálkoztam, aztán adtam tápszeres pótlást. Na onnantól már kiszámíthatóbbak lettek a napok. Úgyhogy ez is egy opció, hogy nem kínlódsz az igény szerintiséggel, hanem te kialakítasz egy napirendet.
Tápszert adtam én is 6 hét után, nem jött be az iszsz, mert a babámnál azt jelentette, hogy állandóan mellen akart kb lenni (igen tudom ezzel nyugtatja magát stb, de nekem ettől már feláztak a mellbimbóim és sebesre szopizta őket addigra) szóval értem, de kösz nem. Életem sem volt mellette csak az ágyban fetrengés úgy hogy szintén köszi, de nem.
Megnyugtatási célra hordoztam inkább és szépen kapta cumiból a lefejt tejet később tápszert.
Szerencsére éjjel szépen alszik eszébe és cumit sem fogad el, találtunk más megnyugtatási módszert.
Ettől az iszsz-től amúgy full kivagyok, kb sehova nem tudnánk kimozdulni ha ez lenne pedig már 7.5 hónapos (nyilvánosan szoptatni nem fogok soha) és így is kell neki a tápi útközben, mert nem egyszerre eszi meg at adagját. Tiszta hülyeség szerintem, hogy 1-2 évig ez menjen csak cicivel.
Engem nem viselt meg, szerettem szoptatni. Addig telefonoztam. A fix a napunkban a fürdrtès volt. Fèl èves koràtòl a dèlelőtti alvàs volt òramű szerű. Az, hogy akkor szopik, mikor igènye van rà, enge megnyugtatott, hogy a legjobbat kapja. Nyugodtan mentem vele ide-oda ìgy is, engem nem feszelyezett a nyilvànos szoptatàs.
Èrdemes lazàn hozzààllni, ès màs feladatokat hàtrasorolni. Ùgy könnyebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!