Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány hónapos kora óta nem...

Hány hónapos kora óta nem szopizik éjjel? Felkelsz fejni vagy reggelig vársz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
12 hónapos, most kezd néhány éjszaka lenni, amikor 5-6-ig nem eszik és akkor már kel is végleg. Biztos, hogy nem kelnék emiatt fejni, rá tud szokni a szervezet, hogy éjjel kevesebb, nappal több tej kell. :) Ha nagyon feszül a melled, csak annyit fejj, hogy be ne gyulladjon.
2023. jún. 8. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem muszaj volt, kulonben begyulladt. Ketszer volt mellgyulladasom.

1 es 2-es voltam.

2023. jún. 8. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Kisfiam besárgult, az elején kelteni kellett. Aztán késői éjszakai elalvás után 3 óra körül ébredt mindig, de 2 hónapos volt kb., mikor arra ébredtem teljes pánikban, hogy 5 óra van és még nem kelt, mi baja lehet?! :)

Azóta nagyon ritkán ébred, még ritkábban van olyan, hogy nem tudom gyorsan visszaringatni.

Viszont 8 hósan volt egy kis alvási mizéria, nappal is nyagtalanabbul aludt, éjjel/hajnalban is sokszor ébredt. Mivel a gyarapodása is visszaesett, így elkezdtem az esti szoptatás előtt adni neki egy kevés lefejt tejet pluszba, azóta megint minden rendben...

Én arra gyanakszom, hogy a hozzátáplálás és a kiváltott étkezések miatt visszaesett a tejtermelésem, az esti szopását pedig nem is tudtam volna mérleggel ellenőrizni, mert úgy aludt el, nyilván nem méregettem. Pedig én napközben is fejtem a kimaradt étkezések idején, pont azért, hogy ne kezdjen apadni a tej, nem azért mert túltelítődött volna... Úgy tűnik, hogy nem jött be, de legalább van honnan pótolni :)

2023. jún. 14. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!