Hány hónapos kora óta nem szopizik éjjel? Felkelsz fejni vagy reggelig vársz?
Kislányom 8 hetesen átaludta, enni bealudtam, reggelre beton kemény mellekkel ébredtem és úszott minden a tejben, de listába voltam annál, minthogy felkeljek fejni. Szép lassan hozzászokott a mell, hogy éjjel nem kell annyi.
Kisfiam is hamar kihagyott 1-1 étkezést éjjel, kb 4 hónapos volt mikor átaludta, de vele sem fejtem soha. Szerencsés vagyok, soha nem lett mellgyulladásom.
Sosem fejtem
Első 13, második 10hónapig szopott. Éjjel-nappal. A nappalit fokozatosan hagyták el, éjjelt nem nagyon. Azt csak mikor leszoktattam őket.
Fiam addig 5-6x kelt éjjel, lányom is 3-4x
2 évig szoptattam, sosem fejtem. Előtte kb fél évvel hagyta abba az éjjeli szopikat.
Reggelre nekem mindig kifolyt a felesleg.
1,5 évesen. 2 éves koráig még szopizott reggel-este, illetve nálunk is a hajnali összebújós cicizés volt a legutolsó, amit végül elvettem tőle (annál tovább aludtunk).
A kicsi most 7 hónapos, ő még sokat szopizik éjszaka.
Sosem fejtem. Ha alhatnék is szoptatás helyett, akkor nem fogok felkelni fejni helyette :D Ágynemű mosható, a mell meg hozzászokik, hogy éjjelre nem kell annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!