A terhesség alatti diéta befolyásolja a szoptatást?
Kérdés, hogy mit értesz diéta alatt?
Valami női újságos éheztető, egyoldalú baromságot vagy mondjuk egy normális, gdm miatti kiegyensúlyozott êtrendet?
Nincs olyan, hogy nem elég tápláló tej!
Az anyatej mindig a baba igényeinek megfelelő
Mindkét terhességem alatt előjött a GDM és tudtam szoptatni, szépen híztak, tápszeres pótlás nem is kellett egyáltalán. Én egyébként fogytam a terhességeim alatt mindkétszer 160 g CH-s diéta alatt, nem befolyásolta a szoptatást.
Egyébként GDM nélkül ettem volna 2x egy nap max 3x, nem is ennyire egészségesen, szóval inkább használ, mint árt.
Hsnyás hasmenés vírus alatt is volt tejem, pedig a víz sem maradt bennem.
Jó, ez nem tartós állapot, de bizonyítja, hogy a szervezet gondoskodik a baba ellátásáról.
A gdm diéta NEM koplalás. A diéta NEM koplalás, ha az ember jól csinálja.
Nekem nagyon enyhe GDM jött ki terhesség alatt, èpp határérték, a diétánál sem kellett méregetnem, csak elmondták, hogy melyik étkezésre mit egyek és mit ne.
Az utolsó alkalommal a diabétesz szakrendelésen azt mondták, hogy többet már nem kell mennem, csak szülés után kb. egy hónappal egy ellenőrző terheléses cukorra, viszont ha már megvan a baba, akkor térjek vissza a normál étrendre, hogy valós képet kapjunk. Neked amúgy is magas a cukrod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!