Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoktassam le az egy...

Hogyan szoktassam le az egy hónapos babám a bimbóvédőről? Egyáltalán érdemes leszoktatni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 11:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17, én aventet használtam, kicsit, nagyot is, mindegyik rajta maradt magától mindkét fiamnál, nem is tudtam, hogy ebből is lehet gond. Ezek szerint nekem tényleg az átlagtól könnyebb volt így szoptatni, ezért se értettem mások miért utalják annyira a bimbóvédőt.
2023. ápr. 30. 09:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Aventeset használtam asszem a kisebbet.Most is azt fogom ha muszály,remélem már amásodik baba tud bélküle szopizni.

De ha nem akkor megpróbálok akkor másfajtát mert nekem fogni kellett,és az ujjam már kivolt

2023. ápr. 30. 09:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Én csak Mam bimbóvédőt használtam, azzal sem volt baj, nem kellett fogni.
2023. ápr. 30. 10:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Elvileg a lansinoh lanolinkrémjével is lehet segíteni odatapasztani (de ha túl sokat teszel, inkább ront a helyzeten). Nekem ferőtlenítés utáni első használatakor tapadt a legjobban.

A fő bosszúság nekem az volt, hogy maradt tej alatta, miután elengedett a baba, és ez sokszor a ruhámon végezte. Sokat kellett mosni. Meg szorongtam, hogy ha nem itthon vagyok, esetleg szoptatni kéne de itthon marad a bimbóvédő.

2023. ápr. 30. 11:49
 25/27 A kérdező kommentje:
Azt én is utálom hogy a tej mindenhova ömlik...
2023. ápr. 30. 11:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Akkor valami nálam nem volt jó :)

Szenvedtem vele 5 hónapig :D

Mostmár okosabb leszek ha úgy adódik a helyzet :)

2023. ápr. 30. 15:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Én mindig befogtam az ujjammal a lyukakat rajta és úgy kaptam le gyorsan, mintha egy kis pohár tej lenne, úgy nem ömlött ki. :)
2023. máj. 1. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!