Hogyan szoktassam le az egy hónapos babám a bimbóvédőről? Egyáltalán érdemes leszoktatni?
Énsajna nem tudtam leszoktatni.
5 hónapig ment így aztán mire megszoktuk volna talán a rendes cicit akkor elment sajna a tejem..
Emlékszem az ujjam mindig úgy fájt ahogy fogtam a bimbó védőt
Nekem is azt mondták benn a csecsemősök, hogy nem fogom tudni nélküle szoptatni. El is csúszott a szoptatás.
A védőnőm mikor kijött akkor kérdezte miért használom, én meg mondtam, miért. Felháborodott, hogy ez micsoda ostobaság.
Vissza kellett csalogatni cicire a picurt. Egy kicsi tejet kifejni a bimpóra, plusz ha kézzel előingerled a mellet, akkor könnyeben jön (az elején a tej neki).
Nekem hét hetesen sikerült elhagyatni vele. Addig ordított, ha meglátta önmagában a bimbót. De a bimbóvédővel meg nem haladt túl jól sokszor fejnem kellett. Néha próbálgasd bimbóvédő nélkül, lényeg hogy ne próbáld a szájába tömni, mert ellenkező hatást vált ki.
Én már nem is reméltem, hogy el fogja hagyni, aztán egyszer csak mégis vevő volt rá. Azóta sokkal egyszerűbb az életünk.
Sok kitartást és türelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!