Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejszaporìto fejès. Szopi...

Tejszaporìto fejès. Szopi után kell mindig ?7-7,5-5,3-3,1-1, percig?

Figyelt kérdés
2honapos a babám néha 4-5 órát is alszik egyszerre ilyenkor kezdjem el a fejèst vagy várjam meg mire felébred? Amikor elkezd feszülni a mellem nyugodtan fejjel le az egészet vagy csak ezeket a perceket tartsam be?

2023. márc. 27. 11:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Mert délután és este kevesebb, de táplálóbb tej termelődik.

Nem kell feszülnie a mellednek, teljesen üresnek tűnő mellből is jól lakik a gyerek, mert a tej nagy része szoptatás KÖZBEN termelődik.

Keress egy szoptatási tanacsadót, aki segít rendet tenni, mert sok téves infod van.

Üvegből sokkal könnyebben jut tejhez, ezért

2023. márc. 27. 21:25
 12/33 anonim ***** válasza:
Ezért nem fogadja el a melled.
2023. márc. 27. 21:26
 13/33 anonim ***** válasza:

Igen,kialakul egy szép cumizavar. Egyre jobban fog sírni a melleden,TE azt fogod hinni,nincs tej.

Pedig a fejés az oka közvetetten. Közvetlenül meg a cumisüveg.

2023. márc. 27. 21:33
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem is értem,amúgy,miért kell fejni. Hagyd,hogy kialakuljon a kereslet-kínálat. Adj neki mellet,mikor kéri. Kb ennyi. Helyre fog jönni,csak a cumisüveget hagyd el most.
2023. márc. 27. 21:36
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok, nekem ugyanez volt, végül cumizavaros lett és fejnem kellett a szoptatás végéig. Borzasztó volt, én mindenképp javaslom, hogy hagyd a fejt tej adását, mert rászokik. Ha 50x kiköpi a melled, 50x add neki vissza. Ha 10 percenként enni akar, akkor 10 percenként szoptasd meg. Az elején nagyon szívás, de aztán jobb lesz, és csak fejni borzasztóan nehéz.
2023. márc. 28. 07:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem a védőnő mondta 3 óránként váltsák csak cicit. Cicizès után mindig fejjem le a maradékot. Arra rá jöttem hogy nem elég neki 3 óra ként cicit cserélni. A fejessel úgy voltam,hogy max elteszem a fagyasztóba és ha kell majd elő veszem. Akkor hagyom csak akkor fejek ha nagyon feszül.
2023. márc. 28. 08:37
 17/33 anonim ***** válasza:

De miért a védőnő véleménye szerint szoptatsz? Miért nem a babád igényeit veszed figyelembe?

Minden szoptatáskor cserélj mellet.

2023. márc. 28. 08:55
 18/33 anonim ***** válasza:
A védőnő nem szoptatási tanácsadó. Nem kapnak olyan szintű oktatást, mint az ibclc-k.
2023. márc. 28. 11:58
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bármelyik védőnő mondhatta volna, akkor se bírtam volna ki egy ciciből. Mindig próbáltam félidőnél cserélni. Időm se lett volna fejni etetés után. Ha pedig rosszul tippeltem meg a felét és a másikban több tej maradt, akkor a következő etetésnél azzal kezdtem.
2023. márc. 28. 14:42
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Első baba és mint írtam már tudom kell neki mind a két cici valamikor egy etetés alatt. Azért gondoltam csak a tejszaporìtásra mert este lefekvés előtt csak sír a cicin és ahogy nől majd lehet már kevés lesz neki a tejcsi.
2023. márc. 29. 03:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!