Bele tud halni az anya a szoptatásba?
Lehet, hogy egy kezeletlen mellgyulladásba meg lehet, ha pl. elgennyesedik a melled. De ha valaki nem próbál szándékosan belehalni, hanem legalább asúlyos tünetek jelentkezésénél kórházba megy, akkor nem fog meghalni.
Ha annyira nehéz, hogy azon gondolkozol, hogy ebbe tuti bele fogsz halni, én pl. a fáradtsággal éreztem ilyet. De rengeteget kibírunk! Neked is jobb lesz. Írd le, hogy konkrétan mi a baj, mit érzel, hátha tudunk segíteni vagy tanácsot adni. :)
A szoptatásba nem. De egy eltályogosojdott mellgyulladásban kezelés nélkül igen.
Vagy a hormonok is tudnak olyan zavarodottságot okozni, hogy az illető öngyilkosságot kísérel meg.
Nem
2-es, hangosan felnevettem…
Persze, ha egy forgalmas úttest közepén szoptat.
Vagy a vasúti síneken.
Kezeletlen mellgyulladásba, ha juszt se megy orvoshoz. De ehhez nem kell szoptatni, már a szülésnél a hormonváltozásoktól megindulhat a tej és kialakulhat a mellgyulladás, ha nem szoptat és nincs megfelelően elapsztva.
Cukorbeteg anyánál okozhat hipoglikémiát a szoptatás, de ezt meg lehet előzni, figyelni kell a szükséges extra szénhidrátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!