Szoptatás törött kézzel?
Sikeresen eltortem a kezem, az egész bal karom be van gipszelve. Az egy dolog, hogy nem tudom ellátni a lányomat, apuka megcsinálja az oltoztetest, pelenkazast, etetést, de nagy cicis a drága, éjszaka is kel fel cicizni. Egyrészt nem tudom kivenni a kisagybol, és félek ha apa veszi ki , akkor kijön az álom a szeméből , ha meglátja. Kb éjféltől együtt szoktunk aludni, én az oldalamon, sokszor csak megkeresi a cicit, és alszik is vissza. Hát az sem biztos, hogy így elferunk az ágyban.
Viszont már 15 hónapos, egyébként is tervben volt, hogy leszoktatom, lehet, hogy most kéne megpróbálni vagy ez hülyeség? Illetve mit adjak neki helyette? Rendes tejet, vagy tejitalt? Van itthon lactogen vaníliás tejital.
Annyira rosszul érzem magam ,megölelni sem tudom rendesen, szoptatás után a férjem rakja be a kiságyba,bocsánat ha összevissza írtam, köszönöm ha valaszolsz.
Hú,szegény.. Azt te látod,mennyire cicis. Napi 1-2 szopásnál szokták elválasztani. Mindenesetre kitartás!
Műtötték is,vagy csak gipsz van?
Hát ő még napi többször cicizik, úgyis alszik el. Műtét nem volt.
Köszönöm :)
Inkább segítsen apuka. Szerintem ne akard hirtelen leszoktatni.
Sok nőnek amúgy is ez az álma :-) mármint, hogy neki fel se kelljen ébredni.
Mi lenne, ha egész éjjel mellettetek aludna, tőled jobbra, és éjjel csak a jobb ciciből szoptatnád? Be fog állni a melled erre az új rendszerre, bár az első pár nap a bal lehet, hogy kicsit túltelítődik.
Nekem annyira nagy könnyebbség a szoptatás, én biztos nem próbálnám pont akkor elválasztani, mikor épp egy másik nehézség is jelen van. De a te gyerekedet te ismered, lehet, hogy nálatok másképp van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!