Törött kezű gyereked ment óvodába?
Hogy boldogult, ha 3-4 évesnél nem volt idősebb?
Vagy mindig segített neki valaki? (pisilés, kézmosás, öltözés)
Ha nem ment oviba, ki maradt vele otthon hetekig?
Ha az egyik keze tört el, szerintem pisilésnél csak nadrágot kell lehúzni, kezet moshat úgy, hogy óvónéni, vagy 1 másik gyerek segít, az öltözködésben meg amúgy is segít egy felnőtt. :)
Szegény gyerek! :( Kisfiad vagy kislányod van?
Én mondjuk nem óvodás, hanem kisiskolás voltam, mikor eltörtem a kezem, de én még táborba is mentem.
Ha vagány a kisgyerek, akkor szerintem nem is akar otthon maradni hetekig. Neked kell tudni, mennyire boldogul, de szerintem semmi baja nem lesz ettől az óvodában.
Én 5 voltam,húsvétkor tört el a kezem,jártam oviba rendesen. Pisilni tudtam egyedül,a kézmosásban óvónő segített, öltözni pedig tudtam magamtól,néha segítettek,mert könyök előtt ért véget a gipsz.
mostmár 20/L
Mindket fiamnak volt eltorve a keze
Az elso hetet toltottek otthon, utana mentek oviba. Mindketto megoldott mindent torott kezzel is. Nekem mindket esetben nyari baleset volt, az okozott gondot, hogy nagyon koszolodott a gipsz. A masodik toresnel mar fasliztuk a gipszet, igy egesz tisztamaradt a leszedesig.
Leszedes utan viszont nem engedtem oket par napig.
Bocsánat, nem vettem észre hogy kérdeztél. Óvónéni vagyok.
A gyerekek figyelmét felhívtuk hogy most nagyon pátyolgatjuk őket, nem szabad lökdösődni, vagy hirtelenkedni velük, vigyáztak rájuk, segítettek nekik a csoporttársak is. Általában nyugisabb játékot választottunk nekik, udvaron vagy mellettünk voltak, vagy nyugisat játszottak: piknik, könyvek, kártya a leterített takarón (jó időben volt) homokozás, babaház, stb. Mosdóztatásnál segítettünk a nadrágot gombolni, le fel húzni, de a kis barátnők is előszeretettel, szívesen segítettek nekik. Annyira ráéreztek, nem volt gond belőle. A szülőktől pedig azért kértünk papírt, hogy ha emiatt a nem 100%os mozgás miatt bármi baja esik, ne vonhasson felelősségre minket, hiszen 30 gyerek mellett nem tudunk minden percben csak vele lenni, sajnos bármi óvatlan megesik, hiába figyelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!