Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány évig szoptathatta egy...

Hány évig szoptathatta egy anyuka a gyermekét? Mennyi lehet a rekord?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Muzulmán vallású vidékeken ha egy nő - bármilyen korú - megszoptat egy férfit - bármilyen korút -, akkor onnantól fogva nem kell előtte elfednie az arcát. Az a férfi olyan, mintha a fia lenne.
2010. okt. 7. 15:24
 12/15 xStefix ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Érdekes.
2010. okt. 7. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a napokban hallottam valakitől,hogy 7 éves koráig kapta a ciciből az anyatejet most 10 éves és még mindig a mellén alszik el.Szerintem ez undorító!

Még 1-2 éves korig cicizzen valaki,de utánna?????

2010. okt. 8. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátnőm fia 5 évesen szokott le a ciciről. De már az egész család cseszegette anyját és fiát is, hogy hagyja abba. Végül a gyerek döntött, és hagyta abba a cicizést.
2010. okt. 11. 22:06
 15/15 xStefix ***** válasza:

Nekem is mondják mostanában egyre többen, hogy mikor gondolom abbahagyni, mert már illene. Anyum is finoman utalgat rá, hogy mostmár kéne, mert "függő lesz" a lányom.

Én nem így gondolom, szerintem ezzel teszem neki a legjobbat. Pláne most, hogy valószínűleg kivesszük a bölcsiből, biztos vagyok benne, hogy szüksége van rá(m). A legközelebbi "cél" a 3 év, de ebben a korban már végülis mindegy. Amikor úgy fogom látni rajta, hogy elég volt, akkor lesz itt az ideje.

És addig engem piszkálhat aki ahogy akar, el vannak felejtve. Nem hinném, hogy az én berendezésemben van a hiba. ;)

2010. okt. 12. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!