Aki járt hasonló cipőben, hogy járatta bőlcsödébe a gyermekét?
Figyelt kérdés
16 hónapos a kislányom, még mindig 95%-ban szopizik. A szilárd ételeket sorra kiköpi. Nem siettetem, hisz úgyis ő tudja, mire van szüksége, így marad a cicizés. Szeretném bőlcsödébe járatni, addig még van pár hónapunk, de mi lesz vele ott cici nélkül?2010. febr. 24. 20:31
1/6 anonim válasza:
ott nincs cici, kap pépeset, vagy a szilárdot. Valahol pedig kérik hogy amig bent van át legyen szoktatva. Nálunk ezek éltek.
2/6 anonim válasza:
Elkezdtem írni, hogyan lehet megoldani, de akkor láttam, hogy csaknem 2 éves lesz, mire bölcsibe megy...
3/6 anonim válasza:
pár hónap alatt simán le tudod szoktatni :) de kezdd el, mert az úgy nem lesz jó, hogy vasárnap még szopi, hétfőn már bölcsi...túl sok váltás lenne egyszerre neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdjem ela leszoktatást?
2010. febr. 25. 09:22
5/6 anonim válasza:
Mi is így jártunk. Nálunk csak apa segítségével ment.
amikor éhes lett apa, vagy aki nem anya, kivitte a konyhába enni, úgy hogy én nem voltam ott, és kb. fél óra próbálkozás után hozta be szopizni. Ezt pénteken kezdtük, mikor apa megjött a munkából.
Egy hétvége után rájött, hogy először eszik, utána jön a cici. Hétfőn már én csináltam ugyanezt. Pár hét alatt eljuttotunk oda, hogy csak este elalváshoz cicizett.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez könnyűnek és egyszerűnek látszik, próbálkozunk! Köszönöm! De nálunk van még egy bökkenő, hogy már nem csak evéshez cicizik, hanem amikor kedve van odabújni vagy csak ölelésre vágyik, egy perc cici és fut tovább.
2010. febr. 25. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!