Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha szülés után azonnal el...

Ha szülés után azonnal el akarom kezdeni a fogyókúrát, de szoptatok és nem akarom hogy elapadjon a tejem, akkor hány kalóriát kéne ennem?

Figyelt kérdés
65kg vagyok, kb. 55 voltam teherbeesés előtt

2023. márc. 8. 18:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13as vagyok. Miert is lettem igy lepontozva...mert mergesek azok az anyukak akik hiztak?
2023. márc. 9. 12:21
 22/27 babyboom567 ***** válasza:
54%
Azért lettél lepontozva,mert hülyeséget írtál.Az afrikai éhezőknél,90% a gyerekhalandóság.
2023. márc. 9. 12:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Lehet magadtol lefogysz a szoptatas alatt...en 15 kgt dobtam le szules utan,pedig semmit nem tettem erte,szoval ettem edesseget,sosat,mindent.
2023. márc. 11. 12:16
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia :)) ha ezelőtt 55 kg voltal nem hiszem hogy annyira hizekony lennel. Én a szoptatasnak köszönhetően jóval vekonyabb vagyok mint terhesseg előtt. A szoptatas miatt a szervezeted 500 kaloriaval eget többet, és ha nem eszel egyfolytában hanem egészségesen taplalkozol, naponta elmész 1-2 órás sétára a babaval, esélytelen hogy hizz, és szépen fogsz fogyni. Minél többet kerüljön mellre a baba, attól lesz sok tejed, nem attól amiket eszel, iszol.
2023. márc. 11. 20:28
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

#24 úgy voltam eddig 55, hogy sokat mozogtam és odafigyeltem nagyon mit eszek, nem ehetettem bármit, és ez már az a súly volt ami fogyókúra után voltam, mert tinikoromban elhízással küzdöttem :)

2023. márc. 13. 09:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Oh, így már ertem.
2023. márc. 13. 20:39
 27/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem most ne a fogyás legyen a fontos hanem a gyereked és a szoptatás.
2023. márc. 25. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!