Ha szülés után azonnal el akarom kezdeni a fogyókúrát, de szoptatok és nem akarom hogy elapadjon a tejem, akkor hány kalóriát kéne ennem?
en egybol fogyoztam es le is adtam mindent. Olvassal rendesen utanna a szoptatasnak. a tejed mennyisege nem attol fugg mennyit eszel...hanem milyen gyakran szoptatsz. a feketek afrikaban felig ehen halnak es szoptatnak.
en 165 cm vagyo 47 kg (igen elegge vekony) es meg mindig van tejem, 15 honapos a babam. amikor megszuletett 68 kg voltam...
ne forumokban olvasgassal a szoptatasol hanem rendesen interneten nezzel utanna orvosi cikkeknek, bizonyitjak a tej mennyisege es minosege nem attol fugg mit eszel / iszol (kiveve persze alkohol, drog...) normalis kajakrol beszelek.
lehetsz kaloriadeficitben es lesz tejed. csak sokat szoptas plane az elejen,
Diétázni kell nem fogyózni és lemegy egyébként a szüléssel kb 10 kg :)lehet mire szülsz pont annyi leszel.
Egyébként én pl dietáztam és szoptattam.és híztam.
Genetika is van benne
És egybként +10 kg az valószínűleg szépen lemenne magától is fokozatosan, főleg ha szoptatsz (ugyan a magasságod nem írod, de az 55 kg még alacsony testmagasság esetén is tök normális, és nem szedtél fel brutális pluszsúlyt) és normálisan étkezel.
Ha sportoltál azt is visszaépítheted majd fokozatosan ha a nőgyógyász rendben talál mindent a 6 hetes kontrollon.
Ha hízékony vagy, annak is örülni fogsz, ha nem hízol szoptatás alatt.
És az éhező szoptató nőket meg szerintem nem kellene mintának venni, náluk a gyermekhalandóság kb 80-90% az 5 éven aluliak körében.
Én 54 kilo voltam terhesseg elott, felment 10 kilo, de a szules utan ket het alatt le is ment minden plusz kilo. Pedig en nagyon ehes voltam, mindent is megettem.
Siman lehet hogy dieta nelkul is le tudod adni a nagy reszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!