Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem alszik? Hogyan...

Miért nem alszik? Hogyan altassam már mindent megpróbáltam.

Figyelt kérdés

Egy hónapos babám napközben összesen ha 3.00-t alszik éjszaka nincs rá panasz de mire eljön az este már teljesen fáradt mást sem csinál csak ébren van és eszik rengeteget sír a fáradtság miatt már nem bírom teljesen kivagyok én is. Másfél óránként eszik de maximum kettő fél órát szopik plusz büfizés. Sírva sok levegőt nyel. semmire nincs időm se enni fürödni hozzáteszem egyedülálló anya vagyok egyedül élek.

Úgy érzem feladom. Folyamatosan szédülök gyenge vagyok. Teljesen szét vagyok esve. Hasfájós a babám rengeteget szellent. Semmi olyat nem eszek próbálok vigyázni de sajnos így is azt mondjak ez normális három négy hónap mire kialakul a bélrendszere. Colic nak nevezik.

Nem is értem miért írok ide tudom senki nem fog tudni segíteni messziről de már annyira kivagyok nemtom mit csináljak.

2023. febr. 28. 20:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Viszont ahány orvos annyi tanács.

Ha beírom a google be azt írja egy nap tizen kétszer lehet használni tegnap viszont telefonon orvost kérdeztem azt mondta maximum háromszor egy nap .

A tájékoztatón pedig az van hogy minden étkezés előtt egy vagy kettő csepp.

2023. márc. 2. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!