Elítélendő hogy 9 hónaposan abba akarom hagyni a szoptatást?
6 honapig szoptattam, de minden percet gyuloltem. Vegig fajt, nem volt kenyelmes, pedig volt nalam 2 szoptatasi tanacsado is, konyveket olvastam, videokat neztem, a baba technikaja allitolag jo volt, de egyszeruen nekem szornyu erzes volt.
Csak es kizarolag azert huztam eddig, mert a babat tartottam szem elott, azt akartam, hogy neki jo legyen.
Most varom a masodikat, de mar eldontottem, hogy par hetig tervezem csak szoptatni, maximum. En ezt meg egyszer nem birom ki, kizart dolog.
Boldog baba boldog anya. Tenyleg ezt kell folyamatosan mondogatni magunkban szerintem, mert mas nem szamit.
Ha nem akarod tovább szoptatni, nem kell, csak mánia, hogy a gyerek 2 éves koráig még "igény szt".
6 hónap, aztán el lehet kezdeni leválasztani, a komfort szopit meg hagyjuk inkább jó?
Komfort szoptatás = a gyerek még három éves korában is tolja fel az anyja melltartóját, hogy "megnyugodhasson". Semmi értelme, mert tej nem jön, de anyuka meg ott ül és várja, míg a mellét rágcsáló Pistike végre megnyugszik.
Nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!