Tenyleg ennyire elitelendo hogy nem szoptatok mert faj?
Probalkoztam de nagyon faj. Fejek es cumisuvegbol kapja.
Eleg sok negativumot kapok ez miatt...
Masnal is volt ilyen?
Nem. Mert igazából ez mindenkinek a magánügye. Én azt sem kövezem meg, aki egy az egyben elhatárolódik a szoptatástól. Nem ettől leszel jó vagy rossz anya.
Ne foglalkozz az elvakult szoptanácikkal. Nekik általában ez az egy sikerelményük az életben..
Dehogy baj!
Én ki merem mondani azt is, hogy nem szoptatok, mert nekem így kényelmesebb.
Fejni nem tudtam annyit, hogy tudják otthon hagyni ha valami dolgom van, vagy éjszakára.
Tapszerrel az ejszakai keléseket meg tudjuk osztani férjemmel, meg nyugodtan elmehetnek bárhova, ha a babát itthon hagyom, nem kell azon sztresszelni, hogy jajj jajj érjék haza mert éhes.
Ha meg akarom etetni nyilvános helyen, csak előveszem az üveget, nem kell bujkálni meg lapítani (én nagyon szégyenlős volt).
Ha emiatt szar anya vagyok, legyen.
Nincs ezzel semmi baj, legalábbis a te részedről. Ha azért alakult ki ez a helyzet, mert nem kaptál megfelelő segítséget, az az ellátás hibája. De az is lehet, hogy mindenki mindent megtett, hiába.
Ha amúgy szívesen szoptatnál, akkor pár hónap után megpróbálod átszoktatni a babát. De ez is csak egy opció.
Szerintem mindenkinek magánügye.
De a fejessel tenyleg szetszivatod magad. En fel éve csak fejek napi 3 orar. Meg kisebb volt lazán ment de most h egyre nagyobb egyre nehezebb… sajnos nekem nem volt választásom, es anyatejjel szerettem volna etetni. Teny h elso 1-2 hetben egyszerűbbnek tunik a fejes. De nem az.
Ha anyatejet kap, teljesen mindegy h cumisüvegből vagy mellből.
Sőt, tök szuper, hogy tudsz fejni (jön le elég és időd is van rá).
De ha tápszert kapna, mert fáj, az sem lenne elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!