Mit gondoltok erről?
A babám 3 hónapos, és rengeteg tejem van. Hiába fejek már szinte mindig, masszírozom őket állandóan, 2 hete csupa csomó mindkét mellem. Borzalmasan fáj, már az is fájdalmat okoz, amikor a bébim szopizik.
Ma elmentem az egyik szülésznő ismerősömhöz, aki azt tanácsolta, hogy miután a babánk evett, kérjem meg a férjemet, szopizza ő ki (természetesen nem lenyelni, hanem egy edénybe kiköpni). Nem kicsit meglepődtem, de ő azt mondja, szokott ilyen lenni, és az esetek többségében segít. Elmeséltem a férjemnek is, tudja, mennyire szenvedek, ő benne lenne a dologban... De akkor is ódzkodom, hogy belekontárkodjon abba, ami a kisbabánké.
Először is köszönöm a válaszokat :)
Végül is kipróbáltuk, és szinte azonnal megkönnyebbültem! Közben masszíroztuk is, és érezhetően kevesebb lett benne a tej, és a csomók is. Bevált :) Mi is elvicceltük az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!