Éjszaka baba ébresztése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 hónapos a babám. Nem növekedett a súlya megfelelően, úgyhogy az anyatej mellé kap tápszert is.
Nappal legkésőbb 3 óra után szól, hogy éhes, viszont éjszaka 7 órát is átaludna.
Szoktam ébreszteni éjszaka,viszont bizonytalan vagyok benne, hogy hány óránként kéne. Védőnő szerint 6 órát alhat, gyerekorvos 4 órát mondott. Szerintetek melyik lenne jobb?
2022. nov. 29. 05:42
1/9 anonim válasza:
Manapság a védőnőknek is ennyi eszük van?
2/9 anonim válasza:
Lányom is vég aludt a második héten már 6 és fél órát.
3/9 anonim válasza:
Mennyit nőtt a súlya? Én hagynám aludni éjszaka, hacsak nem extrém keveset hízott az első hónapban
4/9 anonim válasza:
1 hós babát én tuti nem ébresztenék éjszaka....
Ha napközben rendesen eszik akkor nem hinném hogy szükséges éjjel kelteni. Megeszi éjszaka egyáltalán a kaját?
5/9 anonim válasza:
bocsi elküldtem.
Ha az orvos 4 órás ébresztést javasol, én kikérném másik doki véleményét
7/9 anonim válasza:
Mielőtt bármit csinálsz, beszélj szoptatási tanácsadóval.
8/9 anonim válasza:
Mi már nem keltjük, pedig a miénk os így indult. Kórház után pár hétig keltettük csak.
9/9 anonim válasza:
ha nem sárga és nem fogy, akkor úgy tudom nem kell ébresztgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!