Van értelme a dupla mellszívónak, vagy felesleges?
nekem volt kézi is és elektromos is.
A kézivel gyorsabb volt, az elektromossal pedig kényelmesebb. Nekem dupla volt, de valamiért egyszerre sosem jött mind a 2 cicimből.
Így az egyik felét simán elkötöttem egy befőttes gumival.
Ha tényleg azonos áron van, én megvenném a duplát. Max csak az egyik felét használod ha nálad se jön be.
Nekem úgy van dupla, hogy az egyik fele egy szilikon tejgyűjtő kancsó. Nagyon bevált, míg szimplán a gépet használtam, a másik oldalt csöpögött a tej. Így gyakran majdnem annyi gyűlik a szilikonban, mint amennyit a gép leszív. Aztán csere és megint jön mindkettőből.
De attól is függ, mire akarod használni. Sokat kell valamiért fejned? Mert akkor tényleg érdemes ezen elgondolkozni. Ha csak tartaléknak kell inkább, akkor gyakorlatilag mindegy, a legtöbben max. pár alkalommal használják.
Kézit nem próbáltam, de szerintem inkább alkati kérdés, hogy kinek melyik működik, a kézi vagy a gépi, az illeszkedés pedig egyáltalán nem a meghajtástól függ.
Nekem az elektromos avent nagyon bejött, rengeteget tudtam vele fejni, viszont én nem duplát használtam. Így is elég gyorsan ment.
A dupla megéri, hogyha nagyon sokat kell fejned, például az egyik barátnőmnek külföldön 12 hét volt a szülési szabadság és utána vissza kellett mennie dolgozni, így a munkában is napi többször fejt.
Miért akarsz fejni? Először azt gondold át.
Nekem kézi mellszívó volt, húgom adta kölcsön.
2 év szoptatás alatt nem volt rá szükségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!