A kisbabám már csak napi 1x szopik. Anyósom azt mondja, válasszam le, ennek nincs így értelme. Valóban nincs értelme?
Valóban nincs?
Én még hiszek az anyatej erejében, és abban, hogy erősíti a kisbabámat, amíg valamennyit is kap.
Nemrég múlt 3 hónapos.
Szerintem nincs olyan, hogy “igaza van”, hiszen nincs is itt se kérdés, se probléma. Amíg neked meg a babának megfelel és jó így addig csináld. Engem személy szerint a védőnő se érdekelne, szerintem ezt el tudod magadnak is dönteni hogy jó-e így nektek vagy nem. :)
Nekem anyós egyszer adott kéretlen tanácsot az altatásban, de nem is értem minek, hiszen 10 perc alatt emlékszik a gyerek, csak ő anno nem úgy csinálta. Nem értem ezek mire jók. Csak elbizonytalanítanak.
Ezek a kéretlen hülyeségek eléggé elbizonytalanítják az anyukakat. Én azt kaptam meg a 4 hónapos gyereknél, hogy neki elég lenne már anyós szerint 4 óránként ennie. Hogy miért azt nem tudom, semmi problémám nem volt az etetéssel, se a baba súlyával, és soha szóba se hoztam neki ezt a kaja témát.
Csinálj úgy mintha nem mondott volna semmit, te vagy az anyja.
Sajnos volt egy nagyon stresszes időszak (súlyos betegség a családban), és akkor csappant meg a tejem mennyisége. Én szívem szerint adnám neki még, már csak a tevékenység miatt is, mert megnyugtatja.
Köszönöm, meggyőztetek, szopizik, amíg van mit, nem választom le, ha csak egészségügyi oka nem lesz a későbbiekben.
Köszönöm szépen még egyszer a megerősítést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!