Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisbabám már csak napi 1x...

A kisbabám már csak napi 1x szopik. Anyósom azt mondja, válasszam le, ennek nincs így értelme. Valóban nincs értelme?

Figyelt kérdés

Valóban nincs?

Én még hiszek az anyatej erejében, és abban, hogy erősíti a kisbabámat, amíg valamennyit is kap.

Nemrég múlt 3 hónapos.

2022. ápr. 4. 05:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Én másfél évig szoptattam de 3-4 honaposan majdnem elapadt a tejem. Védőnő meg a doki már tápszert irtak fel én kértem 4 napot és csak szoptattam addig. Beindult a tejem ismét. Utána többen mondták h kb 4 honaposan van egy olyan időszak amikor megcsappan a tej és hosszabb idő visszahozni. Ekkor sokan abbahagyjak külső tanácsra. Ha azt vesszük engem is csak 4 honapig etetett így anyukám és mai napig hallgatom hogy mennyire bántja hogy áttért tápazerre
2022. ápr. 4. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem neki miért nem mindegy.

Ha szerinted ez jó, a babának jó, neked jó, akkor csináld, ahogy jónak látod.

Senkinek semmi köze hozzá.

2022. ápr. 4. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Vajon miért mindig az anyósoktól jön ez az áldásos tevékenység? Annyi kérdés van egy kezdő anyukában, annyi bizonytalanság, ha valahol meg éppen nincs probléma oda minek gyártani egyet?

Ne foglalkozz vele, vagy megkérheted, hogy majd ha tanácsra lesz szükséged megkérdezed, de kéretlenül ne mondja mert csak összezavar.

2022. ápr. 4. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne értelme. A tejben lévő immunanyagok hatnak így is. Főleg, hogy a cici nem csak táplálék a babának. Szerintem jó neki napi egyszer átélni azt a biztonságot, megnyugvást, amit jelent a legtöbb babának. Amúgy mi akadályoz, hogy napi többször is odaadd neki, ha más nem, cumizni? Mert, ahogy írsz, úgy tűnik, szívesen tennéd ezt.
2022. ápr. 5. 17:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Relax szopira meg szokta kapni naponta többször is, csak már nagyon kevés a tejem, és csak napi egy étkezésre elég úgy, hogy akkor nem kell mellé tápszer.
2022. ápr. 8. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Fura, mert a plusz szívogatástól szaporodni kéne a tejnek. De ha nem, hát nem, attól még maradhat így és ne hagyd magad elbizonytalanítani.
2022. ápr. 9. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!