Hosszas szoptatás után fáj az egész mellem, mitől lehet? Bimbó is fáj, már közben is, de már szoptatáson kívül is, az is rossz, ha ruha hozzáér.
Ez ilyen. Kiürülős fájdalom, én úgy hívtam. 2 évig szoptattam, fájt nekem mindenhogy :).
A mell érzékeny. Egyszer az a baj,ha tele van,egyszer az a baj,ha kiürül. Semmi se jó neki.
Nem fehéredik ki a bimbód? Én a babám 3 hónapos koráig szenvedtem kb. mindennel. Mennyiségre volt kevés tej, aztán csomósodott a mellem, irritált volt végig a bimbóm, kirepedezett, volt blebem, tejkövem és akkor ha ez így nem elég, akkor jött az érgörcs is. Amikor lecuppant a lánykám, tök fehér volt egy részen a bimbóm és nyilalt az egész mellem, mintha bele-belecsapna a villám.
Igazából nem tudom mi hozott megoldást. Ügyesebb lett a lánykám, gyorsabban, hatékonyabban szopizott és a bimbóm is kezdett hozzászokni. Most 5 hónapos, már legalább a póló nem zavarja, de ez is csak 1,5 hónapja van így. Azért azt nem mondom, hogy jó érzés már az egész, de amiken átmentem, ahhoz képest élhető. :D
Érdekesen hangzik, de nekem nem fehéredik, nem látok olyat rajta legalábbis. De a választ mindenkinek köszönöm.
Érdekes érzés mikor hosszasan szopizik, kezdem meg érteni, mit értenek kiázás alatt, pedig azt gondoltam, hogy hát olyat nem tud egy mellbimbó. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!