Mivel fogjam fel a szoptatások közben másik mellből csöpögő tejet?
Figyelt kérdés
Nekem vagy 50 milli képes kifolyni, kevés a melltarto betet, folyton úszunk a tejben :( ezen a kagylón gondolkozom. Ér az valamit? akkor is fog csopogni ha mar beallt a kereslet-kinalat?2020. júl. 4. 14:45
1/5 anonim válasza:
Hát simán odarakhatsz házi megoldásként bármilyen edényt, cumisüveget, ha gyűjteni akarod, vagy odahajtasz pár réteg textilpelenkát. Nekem az első két hétben volt ilyen, de ez biztos egyéni.
2/5 anonim válasza:
4 hónapja szoptatok, de még mindig kell a melltartóbetét... nem csak folyik, hanem spriccel. Kagylóval is felfoghatod, ha olyan sok.
3/5 anonim válasza:
Tejgyüjtő kagyló. Nekem mindig tele lett szoptatás alatt.
4/5 anonim válasza:
A második babámat várom, csak nemrég hallottam a tejgyűjtő kagylóról, de komolyan elgondolkozom rajta. Az elsőnél konkrétan majdnem 1,5 éves koráig (de 1-ig egészen biztosan) spriccelt a másik mellemből a tej, mint amiből épp szopott - én egy sima poharat tettem alá, és előredőltem. (volt, hogy 1 deci is összegyűlt így...) De ez kicsit kényelmetlenebb megoldás volt, mint amilyennek ez a kagyló tűnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!