Hogy nyújtsam a szoptatások között eltelt időt, ha folyamatosan enne a babám?
Az anyatejes kaki híg. Orvos mondta, hogy nem oké?
A baba igénye a cici, mert a cici étel, ital, megnyugvás, altatás, fájdalomcsillapítás, komfortérzet. Ez még így jó ideig teljesen rendben lesz
Szintén 7 hetes a babám. Most ott tartunk, hogy max 2-2,5 óra telik el két etetés eleje között, egy órát szopizik kb., ezerszer belealszik, keltegetem. Vagyis marad 1-1,5 órám böfiztetni és mással foglalkozni. A bimbóimat mintha végig húztam volna 40 fokban az aszfalton (lehorzsolt/megégetett érzés), a falat tudnám kaparni, amikor rácsatlakozik a baba. Nekem ráadásul nem elég egy mellből etetni sajnos.
Az utolsó fél órában már megéhezik és nyűgös, foglalkozni kell vele, ha nem akarom, hogy ordítson, vagyis az idő, amennyit mással foglalkozhatok redukálódott jobb esetben fél-egy órára etetések között. Jellemzőbb a fél.
Nekem mindenki azt mondja ez még egy darabig teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!