Szélmalomharc a szoptatás, már pszichésen sem bírom. Mit kellene tennem?
5 hetes a babám. A kórházból úgy jöttünk haza, hogy kb egy óra alatt 2 ml tejet tudtam lefejni. Szülés után egy héttel kezdett a tej megindulni. Nagyjából egy 2 hete napi 2 dl-nél több tejet nem tudok kipréselni, már mindent, ismétlem mindent megpróbáltam, már csak a szoptanít van hátra.
Ráadásul a kisbabám pár szopizás után ordít, mert nincs benne tej, hiába teszem mellre. A 2 dl tej is úgy jön össze, hogy éjszaka és nappal is többször fejek, elektromossal és kézivel is. Teljesen el vagyok szomorodva, mégis mit kellene még tennem?
A szoptatási tanácsadó sem tud velem mit kezdeni, mert annyira kevés a tejem és a babám sem partner a hosszú szopizásokban, mert addig üvölt míg az utolsó ml nincs a hasában, nekem meg ugye nincs egyszerre elég tejem.
Ne engedd, hogy a szoptatás fetisiszták befolyásoljanak!
Amúgy vicces, hogy a szoptatókat jobban érdekli, ki mivel eteti a babáját, mint a tápszereseket.
"Amúgy vicces, hogy a szoptatókat jobban érdekli, ki mivel eteti a babáját, mint a tápszereseket."
Van ám az úgy, hogy valaki nem örül a tápszerezésnek.
Kínlódás volt a lányomnál. Csak a sokadik vált be, rengeteget szenvedtünk (nem csak ő, hanem mi is, ezért a többes szám) mire meglett az, amitől nem üvölt, nem bukik durván, nem köt bele betonként...
Ha akkor kaptam volna normális segítséget a szoptatáshoz, talán összejött volna, mint a testvérénél, főleg, hogy hasonló volt a probléma.
Hagyd abba, és legyél egy boldog anya egy boldog babával.
Tudod ami nem megy azt nem kell eröltetni
És nem, nem ezen a múlik a baba egészsége, nem ezen múlik a kötödés. Sokkal inkább azon hogy te boldog és kiegyensúlyozott vagy.
Szerintem is adj neki annyi tejet, amennyit csak tudsz, és utána tápszert.
Ugyanis az anyatej az egészséget is védi, a tápszer pedig majd megadja neki a szükséges táplálékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!