Hogyan szoktassam le? Már belefáradtam nagyon.
Figyelt kérdés
17 hós kislányom le szeretném már szoktatni a ciciről, de félek, hogy esetleg fogyna, vagy ilyesmi...kell ilyenkor tápszer,(ha kell milyen?) vagy csak elég neki az étel?2010. szept. 22. 19:03
11/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! egyébként azért szeretném leszoktatni ilyen hamar..-mert szerintem is szoptatni jó, és minél tovább kell-..csak az utóbbi időben mintha feladta volna a szervezetem. Nagy mértékben fogyok, szinte megállíthatatlanul(20kg-t fogytam,amúgy se nagy súlyomból, kb40 ha vagyok most:(), az immunrendszerem is legyengült. lehet közrejátszik, hogy az utóbbi 5 évben vagy terhes voltam, vagy szoptattam .
2010. szept. 24. 07:42
12/13 anonim válasza:
Én 15 hónaposan választottam eé a fiamat, mert terhes lettem (sajna el is vetéltem), de egy korty tápszert nem kapott soha. Nem értem, mi a fenének, ha kiegyensúlyozottan eszik és iszik.
Ja, és én annyival megoldottam, hogy esti szopi helyett kapott langyos, mézes higított tejet. Egyből elfogadta és nagyon szerette is.
Nyugi, fogyni nem fog, ha rendesen eszik.
13/13 xStefix válasza:
Kérdező,
akkor viszont szerintem ne a babádtól vond el a szopit, hanem te turbózd fel magad!!!
A napi néhány szopi elméletileg már nem vesz el tőled annyi energiát és vitamint, hogy ennyire drámaian kimerülj. Igaz, hogy hosszú ideje csinálod, de ez akkor se törvényszerű.
Szerintem ideje lenne, hogy megkeress ezzel egy dietetikust, homeopátiás szakorvost vagy hasonlót..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!