Milyen dolgok váltak be nektek, hogy jobban legyen tejetek? Ételekre, italokra, élelmiszerekre gondolok itt. Ha vannak, voltak persze.
Karamalz, más mentes sör, Mecsek szoptatós tea, laktoherb tea, baracklé, ezek voltak az időszakos megmentők. Plussz rengeteg szénhidrát, és napi 4-5 liter víz. Meg a rengeteg szoptatás és komfortszopi, mikor kellett akár napi 10-12 órát is mellén volt. Mikor még nem, fejtem, akkor is semmi nem jött. Az első 3 hónap volt ilyen túlélős, után már ment. Több mint 2 évig szoptattam.
Amit nem ettem 5 hónapig, az a tejfehérje és a tojás volt, pöttyös és hasfájós volt tőle. Ezt neked kell kitapasztalni hogy mire érzékenyebb kicsit a pocakja, de általánosságban minden lehet enni amíg nincs tünete a babának.
15. Ja, hát ők lehet tudnak távszoptatni is 😅
Nem tartom magam ősanyának, éjszaka kiságyban alszik a babám, de nap közben amikor csak tehetjük, együtt heverészünk a nagy ágyon, ő egy ujjatlan kis rugiban, én meg alsóneműben, és ez megy már 2,5 hónapja. Van is tejem, amennyi csak kell neki, igaz, mellre is teszem, amikor csak igényli, és hagyom konfortszopizni, ha kell, akár egy órát is.
Tudom, iszonyatos ez, amit leírtam, kérem is, hogy kövezzenek meg virtuálisan. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!