Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen dolgok váltak be...

Milyen dolgok váltak be nektek, hogy jobban legyen tejetek? Ételekre, italokra, élelmiszerekre gondolok itt. Ha vannak, voltak persze.

Figyelt kérdés
Illetve: Mit kerültetek szoptatás alatt? Vagy ez teljesen egyéni, ki mit tud megenni anélkül, hogy a babára hatással legyen? Gondolok itt a káposzta félékre. És persze rengeteg más gyümölcsre, zöldségre, amik ugyancsak felfújnak. Szinte mindegyik mondhatni... De a zöldség-gyümölcs fontos.
2022. júl. 26. 07:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Napi 2 liter tejet ittam és ettem mindent.,csak a puffasztó ételeket módjával. Káposzta, száraz bab stb.
2022. júl. 26. 07:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kerülni semmit, nyilván az alkoholon kívül. Ez egy régi tévhit és rengeteg kárt okoz, mert a szoptatós anyának rengeteg tápanyagra van szüksége és megfosztja magát pl. a fehérjében gazdag hüvelyesektől. Egyéni érzékenység lehet és azt ki kell tapasztalni, de előre nem kell semmit kerülni. A legjobb tejszaporító pedig az, ha minél többet szopizik a baba. Nem kell sok tejednek lennie, annyinak kell, hogy a te saját babádnak elég legyen, ezt pedig ő állítja be.
2022. júl. 26. 08:05
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Karamalz és a.m. sört ittam, de ilyen soproni szüzet, nem a meggyes Bodzás üdítőt.... Nspi 3l víz, én ettem mindent.
2022. júl. 26. 08:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én győri édest toltam. Barátnőm pizzát. A szénhidrát a csodaszer, ezért működnek a sörök is. :) És persze sokat is kell inni, de úgyis szomjas leszel.

És mindent ettem, nem voltak érzékenyek szerencsémre.

2022. júl. 26. 08:27
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
2. választ még kiegészíteném azzal, hogy + sok pihenés, bújás-bőrkontaktus a babával és mellrehelyezés, amikor csak a baba akarja.
2022. júl. 26. 08:27
 6/18 anonim ***** válasza:
34%

Pihenés

Sok folyadék 4 l felett

A legtöbb étrl semmit nem onoz, tévhit

2022. júl. 26. 08:31
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
6. Sőt, a 4 liter feletti folyadékbevitel is tévhit, ha már itt tartunk.
2022. júl. 26. 08:43
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

Èn alatta szomjas voltam..szoptatád alatt is uttam és éjjel is elment 2 l

Elvileg elèg lehetne a 2 is..

De induláskor sokkal több kell..

Mindenesetre ha kiszámolom, hogy a fiam alkalmanként 1,5 hetesen 140ml-t szopott.

Napi 6- 8-szor..az önmagában 1 l folyadèk majdnem… nekem semmi nem jutott

Aztán szoptattm egyszerre 2 gyereket is..

Számoljunk..

( szóval kellett az a 4 l..

Gyerekek előtt 1 litert sem ittam.. azóta szoptatás nèlkül 2,5-et)

2022. júl. 26. 09:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindent ettem, nem kell kerülni semmit, max akkor, ha a baba nem bírja.

Nem csinálok semmi extrát. Eszem, iszom, szoptatok. A legjobb tejszaporító a baba.

Persze iszom időnként Karamalzot, de nem tapasztalok változást, csak az íze miatt veszem

2022. júl. 26. 09:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindent ettem és semmi speckót nem ettem/ittam. Sokszor voltak mellre téve, gyönyörűen beállt a mennyiség tandem szopinál is.
2022. júl. 26. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!