Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyhogy újra fáj a tejleadó...

Hogyhogy újra fáj a tejleadó reflexem?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapig nagyon durva volt, már már pedzegettem magamnak hogy feladom a szoptatást, mert nem bírom. Utána enyhült, de még egy hónapig fájdogált. Eddig 2 hónapja szinte nem is éreztem, most viszont kezd megint fájni. Miért?
2022. júl. 4. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott fájni, ha kicsit telítettebb a mellem. Nem lehet, hogy ma pont kevesebbet evett a baba, így telítődött? Vagy nálunk szokott olyan is lenni, hogy folyton mellen akar lenni, de csak cumizik. Akkor is több tej termelődik nekem.
2022. júl. 4. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Honnan tudjuk hogy neked mitől fáj?

Másnak is fáj, mégsem jön ide vergődni.

Csak tudnám az ilyen minek vállal gyereket.

Hívd fel a védőnőt és kérdezd meg tőle ha már ilyen hisztis vagy. Te vállaltad, akkor meg tűrj

2022. júl. 4. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Erről a "minek vergődsz, te vállaltad, tűrj" válaszról jut eszembe, hogy ha csak a melled bizonyos része fáj, például egy csíkban, akkor az mellgyulladás is lehet. Főleg, ha ott nyomkodásra is fáj. Én így jártam, mivel addig is fájdogált itt-ott, nem kapcsolt be a vészcsengő, míg be nem lázasodtam. Ha ez a helyzet, akkor sok-sok szoptatás az érintett mellből+minél gyakrabban üresre fejni. Én kétóránként fejtem, egy nap alatt rendbe jött.
2022. júl. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!