Hogyhogy még van tejem?
Figyelt kérdés
A kisfiam már 2 és fél éves és 3 hónapos koráig szopott csak.De a mai napig van tejem ha megnyomom a cicimet.Nem sok alig,de még mindig.Az eleje átlátszó utána meg szép fehér.Mitől lehet ez?
Köszi a válaszokat előre is!
2008. nov. 24. 17:56
1/3 anonim válasza:
Gondolom nem szoptatsz már, azért kérdezed. Sokaknál így van. Ha elmész egy dokihoz, egy szurival elintézik.
2/3 anonim válasza:
Hát épp írja,hogy a babája csak 3 hónapig szopott.A gyermek pedig most 2,5 e´ves.
Ez érdekes,mert állt 40 nap után elszokott apadni a tej.Kérdezd meg a nögyógyászodat....
Még nem hallottam,hogy valakinek ilyen sokáig volt még teje szopi elhagya´sa utánn.
3/3 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok a válaszra. Nekem 11 hónapig szopizott a lányom, és most, hogy 2 éves, még mindig van tejcsi, mint a kérdezőnek. Korábban a védőnő azt mondta, hogy borogassam hideg vizes ruhával. Legközelebb azért megkérdezem a dokimat, hogy ez meddig normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!