Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Harap az 1 evesem. De nagyon....

Harap az 1 evesem. De nagyon. Tudtok tanácsolni valamit?

Figyelt kérdés

1 eves kisbabam kb 2 hete kezdett harapni. Csak alul van foga, ketto. Egyik pillanatrol a masikra felvette azt a szokast, hogy ha nem akar mar szopizni tobbet, vagy nem tud elaludni/visszaaludni szopi kozben, akkor elengedi a mellbimbot es jo nagy csipessel. Mindket mellem csupa verzo seb, probalom levalasztani a szopirol, de egyelore nincs szoptatas nelkuli ritualenk:( csak sir es sir, felalomban persze azonnal elfogadja, szepen szopizza es el is alszik. Gyakorlatilag mar csak az elalvasert szopizik. De annyira megharap hogy csepeg a ver a mellbimbombol, ha valamilyen oknal fogva nem akar mar tobbet szopizni. Van valami otletetek? Valasszam le? Vagy ez csak egy atmeneti fazis?

1 eves, telejsen tisztaban van azzal, hogy ez nem a szopi resze, ha raszolok, csak vigyorog edesen:) nekem nagyon faj, de latom, hogy szuksege van az elalvashoz a szopira

Es sajnalnam elvenni, ha ez csak egy fazis. Hogyan tudnam leszoktatni?

2022. júl. 3. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Enyém is kezdi, én ilyenkor egyből rászólok és kisujjammal leválasztom. Ez türelem játék addig kell csinálni amíg a leválasztást összeköti a harapással. Ajánlom amúgy a szoptatási tanácsadás facebook csoportot.
2022. júl. 3. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Azonnal válaszd le az ujjaddal,és szólj rá. Persze nem ordítva xd. Nekem is abbahagyta. Bár ő 10 hónapos kora előtt kezdte valamikor. Hidd el,megérti!
2022. júl. 3. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Bimbóvédőt próbáltad? Hátha legalább a vérző sebek elkerülésében segítene. Nekem a 10 hósom kezdett harapni, szerencsére még nem sebesített meg. Én mindig komor tekintettel azt mondom neki, hogy "ez fáj anyának, ne harapj". Egyelőre nincs változás... És nekem is akkor csinálja, mikor már szopni igazából nem akar. Egyelőre egy foga van csak, most jött ki, előtte kezdte szerintem, de akkor még nem éreztem annyira. Szóval valószínűleg a fogzás miatt kellemetlen neki és azért csinálja, legalábbis az én fiam.
2022. júl. 3. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is ez volt, de inkább 8-9 hó környékén. Azonnal kisujj bedug, hogy ne legyen vákuum, cici máris kihúz, meg egy adag túlszínészkedett dörgedelmes rászólás. Azért olyan max. egy hét alatt csak megtanulták az összefüggést, hogy ha harapás van, akkor nincs kaja.
2022. júl. 3. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Tudod mikor adnám a szájába!Ha harap,így járt!Amugy is nagy,minek szoptatod?
2022. júl. 4. 05:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem annyira durván megharapja hogy azonnal elkezd vérezni és egy hatalmas seb tátong rajta három négy napig. Úgyhogy leválasztom sajnos ez van:(
2022. júl. 4. 07:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem harapott, de az ismiknél volt ilyen, mivel hírtelen dolog volt, jó nagyot sikítottak a gyerek megilyed és ő is sírt, nem csinálta többet, ha elfelejtette hogy mi volt megint egy sikkantás és ijedtség így hamar leszoktak
2022. júl. 4. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt írtam de lepontoztak.
2022. júl. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!