1 hetes a babám, szó szerint egész nap a cicimen van. Mégse elég, mert sir és sosem alszik egy szemet sem. Mit tudnátok tanácsolni?
még annyi reggel felkel és egy szemet nem alszik este 9-ig.
most is a cicimen van onnan leszédül 5 perc pihi kezdi elölről. Sir, szopi, büfi, ájulás......
Persze, hogy sír, mert fáradt.
Te vagy az, aki egész nap a mellén hagyja, ne tedd.
Nálunk is ez volt, pár hét alatt rendeződött. Nem csak evés miatt kell neki a cici. Ez amolyan kinti köldökzsinór, ott érzi magát biztonságban.
Az alváshoz pedig hozzá kell számolni a cicin töltött időt is, az ugyanúgy pihenteti állítólag.
Idővel beáll a tejmennyiség is, meg ő is jobban megszokja a kinti környezetet. Addig tarts ki.
Lehet, hogy nem elég 'tartalmas' a tejed.
Tedd le aludni időnként, mert ennek így nem lesz jó vége.
Jaj ugyanez volt nálunk is. Teljesen kétségbe voltam esve. Ne adj neki tápszert! Igyál minél több vizet, 3-4l kellett legalábbis nekem. Egyél bőségesen és próbálj pihenni. 1-2 óra is csodákra képes. Hidd el, lesz elég tejed. Szerintem van is. Egyszerűen még olyan picike, hogy csakis Téged akar a nap 24 órájában. Ha sokat van cicin, elvileg serkentőleg hat a tejtermelődésedre. Ő persze pihen közben, hiszen ha fáradt lenne, szopizni sem tudna, úgy sírna. Nem minden baba bírja órákig két szopi között. Nekem is mondta sok okos, hogy el fogom rontani. Most 2 hónapos a babám és nagyjából 3 óránként eszik. Éjszaka alszik.
Ezt az időszakot túl kell élni. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!