Akik fejték a babának a tejet ti meddig győztétek?
Figyelt kérdés
Ugye egyre többet esznek,az én lányom most 2,5 hetes változo hogy mennyit eszik de min. 60-70ml-t.Fejni egész nap szoktam,amikor alszik akkor megpróbálok mindig egy adagot lefejni,délután 3-tól már éjszakára fejek. Ritkán kap tápszert ha nincs annyi lefejve. Mennyi idős koráig lehet győzni a fejést.2022. jún. 24. 12:29
1/9 anonim válasza:
Első gyereknél egy éves koráig csináltam, 6 hónapig 100% anyatejes volt, utána ugye belépett a hozzátáplálás.
Második lányom 5 hónapos, szintén 100% anyatejes, kizárólagos fejés mellett. Szerintem simán tartható. :)
2/9 anonim válasza:
10 hónapig kapott anyatejet, de a vége felé már kevés volt, és kapott mellé tápszert is (már korábban is).
3/9 A kérdező kommentje:
Érdemes be szereznem egy elektromos mellszivot? Mennyire erősen szív az ilyen? És mennyire hasznos?
2022. jún. 24. 14:27
4/9 anonim válasza:
Nekem most 8 hós még fejek neki, 6 hosan kezdtük a hozzataplalast. Nekem csak elektromosom volt. 5 honapig egy egy fejes majd utana vettem egy dupla fejes medelat. ( h csökkentsem a fejesi idot)
5/9 anonim válasza:
mindenképp érdemes elektromos fejőt venni. nekem a bebumi bevált.
6/9 anonim válasza:
nekem a kézi vált be, gyorsabbnak is éreztem, szerinrem ezt ki kell tapasztalni
én 7 hós koráig fejtem, de nálunk valamennyire szopizott csak nem hatékonyan , ezért lett lefejt tejjel mindig pótolva
7/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Szerintem aki fejésre rendezkedik be, annak érdemes többfélét is beszerezni. Nekem van egy kézi Lansinoh, egy elektromos Medela és két Handsfree, melltartóba rakható mellszívó. Az utóbbit használom reggel, illetve ha sok a tennivaló és nincs időm leülni fejni. A Medelát minden nap előveszem, mert nekem az kell ahhoz, hogy ne legyen mellgyulladásom. A kézi pedig este üzemel, amikor alszik már mindenki. Így többféle inger is ér és mindenféle szituációt meg tudok oldani.
8/9 anonim válasza:
fú nekem az elektromos Medela nagyon nem jött be, de tény hogy többet érdemes kipróbálni, ha valaki hónapokig csinálja
9/9 anonim válasza:
10 hónapos koráig szoptattam, és mellette lefejt tejjel pótoltam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!