Vissza tudom még hozni a tejem pótlás nélkül?
Hát néha kenyszerpalyan van az ember a tapszerezes tekintetében, de a legjobbat akkor teszed, ha a kisbabad elegendő táplálékhoz jut, te pedig nem aggodsz feleslegesen.
Én is sok mindent megpróbáltam persze hogy tovább menjen a szoptatás, és rosszul is esett mikor ezt megkérdőjelezték, mert ugye van egy-ket praktika ami tényleg segít a legtöbb embernél, de utóbb visszatekintve szerintem jó, hogy szabtam magamnak egy határt, amikor már nem eroltettem magam tovább. Más úgyse tudja ám teljesen megítélni, csak te, bízz az osztoneidben! :)
Hívj szoptatási tanácsadót. Ők sokkal jobban értenek a szoptatás témaköréhez, mint a gyerekorvos, vagy a védőnő.
A mérleget hagyd el, csak felesleges stresszforrás. Ha a baba jó kedvű, van elegendő teli pelenka, akkor nem kell pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!