Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vissza tudom még hozni a...

Vissza tudom még hozni a tejem pótlás nélkül?

Figyelt kérdés
A kisfiam az utóbbi időben nem igazán hízott (2 hós). Kaptam kölcsön egy mérleget, és meglepve láttam, hogy amikor úgy tűnik, hogy jól lakott, akkor is ilyen 50-80 grammot eszik! Kb.8x eszik egy nap. Mondanom sem kell, nagyon kétségbe estem. Továbbra sem sír, jó a kedve, de ez így biztos, hogy nem oké. Meddig lehet ezt így húzni? Mikor kell pótolni? (Szaporító fejést egész nap csinálom, megvan a minimum 3 l folyadék, és pihenni is próbálok valamennyit)
2022. jún. 16. 05:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Hát néha kenyszerpalyan van az ember a tapszerezes tekintetében, de a legjobbat akkor teszed, ha a kisbabad elegendő táplálékhoz jut, te pedig nem aggodsz feleslegesen.

Én is sok mindent megpróbáltam persze hogy tovább menjen a szoptatás, és rosszul is esett mikor ezt megkérdőjelezték, mert ugye van egy-ket praktika ami tényleg segít a legtöbb embernél, de utóbb visszatekintve szerintem jó, hogy szabtam magamnak egy határt, amikor már nem eroltettem magam tovább. Más úgyse tudja ám teljesen megítélni, csak te, bízz az osztoneidben! :)

2022. jún. 16. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Hívj szoptatási tanácsadót. Ők sokkal jobban értenek a szoptatás témaköréhez, mint a gyerekorvos, vagy a védőnő.

A mérleget hagyd el, csak felesleges stresszforrás. Ha a baba jó kedvű, van elegendő teli pelenka, akkor nem kell pótolni.

2022. jún. 16. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!