Vissza tehetem a hűtőbe a lefejt anyatejet?
Miután egyszer felmelegítettem, de a baba nem kérte az összeset, a maradékot felhasználhatom még1x, vagy ki kell önteni?
Nagyon nehezen küszködöm össze azt a kevéske tejet, nagyon sajnálom kiönteni.
Azért fejek, mert egyrészt kevésnek tűnik néha, meg lusta is a babám, nem akarja kiszívni normálisan a hátsótejet, inkább kékre-zöldre sírja magát.:))) Eddig tápszerrel is ki kellett egészíteni,de azt szépen elhagytuk, csak nagyon ritkán, egyszer-egyszer kell adni neki. Hála Istennek nem lett cumizavaros. 3 hetes
Köszi! :)
Szia!
Elméletileg már a tejet sem szabad 2x újramelegíteni, de ha még aznap, mondjuk max. 5-6 óra múlva odaadod, tedd vissza nyugodtan. Azt én is csináltam, mert nagyon sajnáltam kiönteni. De ha másnapra meghagytam, akkor már kezdett szaga lenni és zavarosodott.
Nem szabad!
Én speciel a saját kajámat sem melegítem kétszer!
Stop! :D nem kell kiborítani!
Szerintem ez nagyon tuti, egy cseppje se vész kárba az anyatejnek, és a baba bőrét táplálja :)
Nem tudom, szerintem bioboltban, vagy valami hasonló zöld helyen. Esetleg neten rendelni :)
Amúgy nekem nincs babám, csak nagyon szeretnék és ilyeneket felírtam magamnak, hogy ezt fogom csinálni :D szóval majd írd már le, hogy milyen lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!