Tehetem egy cumisüvegbe a tápszert és az anyatejet?
mármint ami eddig pl. anyatejes cumisüveg volt abba most tápszert tennél?
lehet persze.
összeöntenéd?
nem javasolják bár lesz aki rávágja hogy persze tedd...
Az összeöntés szerintem sem jó ötlet, de biztos lesznek nálam okosabbak!
Egyébként, ha rendesen el van mosva (fertőtlenítve), akár lehet váltogatni is, ez biztosan nem gond.
Összeönteni gondoltam. A tápszert issza valamilyen oknál fogva, gondoltam, teszek bele anyatejet is, hátha azt is meginná így.
CSak azért gondoltam, mert ha előbb szopizik utána meg tápszert kap pótlásként, akkor a gyomrában úgyis összekeveredik, vagy nem?
Azért köszi a válaszokat!
Ciciből sem issza meg az anyatejet, csak fejni tudsz?
Hát akkor nem egyszerű.. azért én megkérdezném a védőnőt, de lehet, hogy semmi jelentősége, hogy összeöntöd-e.
Hát, most biztos sokan nekemesnek, de ha amúgy is szeretnéd hanyagolni a tápszert, akkor én megpróbálnám egy-két napig hogy inkább csak cicizzen. Inkább többször kevesebbet, vagy esetleg üvegből hozzápótolni, de anyatejcsit.
Tuti, hogy fárasztó lesz neked, mert ő nyűgös lesz, de szerintem ha éhes, akkor úgyis enni fog. Amúgy meg - ebben nem vagyok biztos - de lehet, hogy az anyatej elve táplálóbb neki, mint a tápszer (még akkor is, ha az sűrűbb), és lehet, hogy azért eszik belőle kevesebbet, de azt úgyis látni fogod, ha még éhes ha nem, akkor meg tényleg ne erőltesd bele a tápszert.
Ja, még az jutott eszembe, hogy ebben a melegben lehet, hogy amúgy is kevesebbet kíván, mi is 4 hónaposak vagyunk (anyatejes) és az elmúlt napokban ő is kevesebbet evett, mint előtte, de szerintem ahogy jön a hűvösebb idő, vissza is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!