A tegnap fejt anyatejet ami a hutoben van a felsopolcon, ma meg tehetem anyatej gyujtozacsiba es lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 15:32
1/6 anonim válasza:
hütöben 48 orát lehet tárolni a tejet bár én soha nem használtam fel a hütöböl csak 12 oráig
2/6 A kérdező kommentje:
L.liga oldalan olvastam a kovetkezot: szobahomersekleten:6-10orat
huto felsopolcan max 5napig
fagyasztoban 3-6honapig jo a tej..akkor most?
2008. nov. 26. 15:41
3/6 anonim válasza:
az elsö vagyok
2 gyerköccel vagyok itthon és az elsönél is igy csináltam de nagyon egyszerü csak meg kell kostolnod 5 nap után a hütöböl
4/6 A kérdező kommentje:
igazabol tegnap lefejtem majdnem 120ml tejcsit es nem hasznltam fel..es nem szeretnem kionteni ..ezert kerdeztm h lefagyaszthato-e?
de koszi a valaszod..:)
2008. nov. 26. 16:05
5/6 anonim válasza:
én örülök ha van egy adag a hűtőben (biztonságérzetet ad), és reggel tudok etetni is meg fejni is, és akkor az előttenapit fagyasztom, és ha nem kell, az aznapit akkor is másnap reggelig hagyom a hűtőben. semmi baja nem lesz. mellesleg egyszer nem hideg tejet fagyasztottam, hanem a frissen lefejtet egyből, de mikor szükség volt rá fura büdös volt. azóta csak hideg tejet fagyasztok. De SOSE tegyél frisen fejt tejet hidegebbhez. ha már mindkettő lehült összeöntheted. Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
Szia.Én napi 5-6 decit fagyasztottam le és én is összevártam hogy 200ml-es adagokba tudjam fagyasztani, de 2-3 nap után megromlik a tej akármit is írjanak a liga oldalán.Ezt tapasztaltam is.A pasztőrözött tej nem nagyon bírja 5 napig nem hogy az anyatej amiben hemzsegnek az élő mikróbák!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!