Vissza tudom még hozni a tejem pótlás nélkül?
"Továbbra sem sír, jó a kedve, de ez így biztos, hogy nem oké"
Próbálom értelmezni: az a gondod, hogy nem sír?
Vágd a falhoz és problem solved. Szívesen.
Komolyan, hogy ott csinálnak problémát az emberek, ahol nincs.
Nem hízódisznót nevelsz, csak szólok.
Az anyatej kalóriatartalma pedig nem egyenesen arányos a mennyiségével.
Ne azt merd mennyit evett, hanem hogy mennyit hízott.
Nekem is csak ennyiket evett a fiam, mégis hízott tőle, igaz mindig csak a minimumot.
Egyszerűen nekem is csak annyi tejem volt mindig hogy épp elég, én is fejtem de az sem segített, meg hát ahogy nott, úgy volt egyre kevesebb időm ra. Hozzataplalasnal el is apadt, de én nem csináltam belőle nagy ügyet végül, elfogadtam hogy az én testem ilyen.
Egy valami volt ami néha bevált, mégpedig a 0%-os heineken sör, tegyél egy próbát, hátha neked is :)
Hát az elég keveske tényleg! Mit mond erre a védőnő/gyerekorvos? Ebben a melegben arra is oda kellene figyelni, hogy nehogy a folyadék kevés legyen neki.
Én amikor ennyire a határon voltam inkább elkezdtem a pótlást, de én lelkileg is abszolút el tudtam engedni ezt a szoptatás dolgot.
Amúgy vegulis nem rossz ötlet hogy meg vársz egy hetet, akkor már egyben látsz egy teljes havi hizást.
Egyébként a pótlás sem zárja ki a szoptatást teljesen, nekem legalábbis megmaradt mellette az ugyanannyi keveske tejem, és szoptatás után kapta a tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!