Fejjem vagy ne fejjem?
mindenki azzal nyaggat, fejjem le szoptatás után a tejet. de csak 1-2ml jön ki. babám van, hogy óránként enne és eszik is. még ha azt a keveset is kifejem akkor mit adjak neki enni? most 3 hetes éjjel 3 óránként eszik, de nappal van, hogy az 1 órát sem bírja ki. hízik rendesen!!!!
nem tudom mit tegyek. ittam a szoptatós teákat, attól viszont fájt a hasa. többet is kipróbálta. homeos golyóktól sem volt több a teje. most kipróbálom a görögszéna teát, hátha több lesz a tej és a hasa sem fáj.
Szia!
Az éjszakai 15 perc jobban hangzik, alszik is rendesen.
Mást nem tudok javasolni csak azt, amit írtam: próbáld ki az összebújást.
Én semmit nem adtam neki 6 hónapos koráig csak tejet.
Szia! Én 6 hete szültem, azóta fejek, bár nem minden szopi után tudok, sokszor csak 2-3 óra múlva van rá lehetőségem. Nekem ugyanis begyulladt a mellem. Úgyhogy inkább felkelek éjszaka, ülök hajnalban a konyhában és fejek. Mert még egyszer nem szeretném azt a kínt átélni. Másrészt a lefejt tej a fagyóban elvan fél évig. Nem tudhatom, meddig tudok szoptatni, jól jöhet mg az az aranytartalék. ha más nem, akkor a főzelékbe.
És igenis büszke vagyok rá, hogy enyi idő alatt kb 5-6 litert tettem már el:)
Szió!
Szerintem jó, ha fejsz. Én 5 hónapig fejtem és a kislányom 6 hónapig csak szopcsizott. Szerintem azért tudott addig kizárólag anyatejen "élni", mert a fejés miatt mindig elegendő volt számára a tejem.
Az egyik kolléganőm a most divatos "kereslet-kínálat elve" mellett tette le a voksát, és nem fejt. Kb. 9-10 hét után már a napi öt etetésből egyszer pótolnia kellett, mert nem volt elég a teje a babájának. Ekkor elkezdett fejni, és csodák csodájára a kisfia már most 5 hónapos, és csak anyatejes. Ő is beismerte, hogy nem működött az általa jónak vélt módszer (kereslet-kínálat) és a fejéssel vissza tudta állítani a tejtermelését.
Remélem, ezzel a történettel tudtam segíteni Neked a választásban.
Zita (34 hetes kislány anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!