Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinaljak? Fejjem le egy...

Mit csinaljak? Fejjem le egy kicsit?

Figyelt kérdés
Babam 10 napos es most meg mindig alszik, de az egyik mellem mar nagyon feszul ugy tete van. Felebreszteni nem akarom, 2 oraja aszik.
2011. máj. 5. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Állapítottak-e meg sárgaságot a babádnál a kórházban? Ha nem, akkor most jött ki rajta, még ha nem is látod. Ebben a korban már nem olyan erős lefolyású, mint az első 3-4 napban. Viszon aluszékonyságot okoz. Mindenképp fejd le és igyekezz sokszot itatni a babát, még akkor is, ha egy picit fel kell keltened.
2011. máj. 5. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A 2 órás alvással semmi gond nincs! A kórházban is csak 3 óránként kell etetni! Ha éhes lesz, felébred úgyis! Én igény szerint etetem a kislányomat, rendesen fejlődik. A tejcit meg fejd le nyugodtan. :)
2011. máj. 5. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam és én keltettem. Mert akkor aludt volna akár 5 órát is, és ilyen pici babát még keltegetni is kell lehet. (nem mindegyiket)
2011. máj. 5. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is megpróbálhatod álmában mellre tenni. Ha látod, hogy mozog a szemhéja alatt a kis szeme, akkor kiváltható nála a szopási reakció, sőt, fel is ébredhet evés közben.

Fontos, hogyha sárga, minél több folyadék, anyatej jusson a szervezetébe, mert az múlasztja el!

Ha nem sikerül az álometetés, akkor fejj, hogy ne feszülj!

2011. máj. 5. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam besárgult egy picit és a védőnő mondta, hogy 2 óránként keltsem fel etetni, mert tényleg aluszékonyabb volt, de aztán hamar elmúlt.
2011. máj. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!