Fejjem vagy ne fejjem?
mindenki azzal nyaggat, fejjem le szoptatás után a tejet. de csak 1-2ml jön ki. babám van, hogy óránként enne és eszik is. még ha azt a keveset is kifejem akkor mit adjak neki enni? most 3 hetes éjjel 3 óránként eszik, de nappal van, hogy az 1 órát sem bírja ki. hízik rendesen!!!!
nem tudom mit tegyek. ittam a szoptatós teákat, attól viszont fájt a hasa. többet is kipróbálta. homeos golyóktól sem volt több a teje. most kipróbálom a görögszéna teát, hátha több lesz a tej és a hasa sem fáj.
Szia!
Engem is mindenki azzal nyaggat, hogy fejjek, de én sem tudok 1-2 ml-nél többet kisajtolni. Én is úgy gondolom, inkább egye meg ő, mint fejjem ki azt a kicsit, amit elrakni sem érdemes. Sajnos nekem pótolni is kell.
Szia!
A tej a szopi alatt termelődik, tehát nyugodtan kifejheted az az 1-2 ml-t attól még lesz a következő etetésre tej.
Nem igazán értem, mi a baj, ha rendesen hízik a bébid, akkor eleget eszik.
Nappal mennyi ideig eszik? Nem lehet, hogy azért nem bírja ki az egy órát sem, mert nem jut a laktató részéhez, csak a hígabb, szomjoltó tejet issza?
Egy etetésnél egy ciciből lakik jól?
Időre született? A korábban született bébik eleinte sokkal többet esznek.
Szia!
Szerintem fejjed.Mert attól hogy fejed még hacsak 1-2 ml is jön le, és utána 1 óra múlva eszik a pici onnan érzékeli a tested hogy nincs elég tejci, és pár nap után egyre több lesz.Szoptatós teák közül a Laktoherb teát ajánlom, mert abban vannak olyan gyóynövény ami a pici hasfájása ellen.Nekem nagyon hasfájós volt a pici. Én adtam neki Infacol-t is minden szopizás elött 2 teli csöppentővel.Attól picit jobb lett,de még így is hasfájos volt,de nem annyira.Egyébként meg nekem úgy magyarázták, hogy azért fáj a haasa, mert még nincsenek az emésztő rendszerében azok a jó baktériumok amik segítenek lebontani a tejcit, meg hogy mivel minden amit eszel vagy iszol az át megy a tejbe, és hogy megkel szokni a más más tápanyagokat a pici szervezetének. Nekem kb. 3 hós korában múlt el a hasfájósság.
Ja és az egyik barátnőm a szoptatós tea mellett szedte a homeós bogyókat és neki úgy van elég sok teje.
Remélem segítettem.Kívánok sok szerencsét a szoptatáshoz, és jó egészséget a babának!
38.héten szültem.3510grammal. kórházból 3240gr-jöttünk haza. most 4008gr. ( hétfőn mértük, tegnap volt 3 hetes).
van, hogy csak 5 percig lóg a cicin és bealszik, de még csak felkelteni sem tudom.lerakom, kb 5 perc és fent van. elején egy etetésből egy ciciből etettem. most már mind a kettőből eszik. a másik meg, hogy nem alszik. két etetés között sem alszik. reggel óta csak 40 percet aludt összességében. azt sem értem miért nem alszik, amikor tényleg szépen gyarapszik......
nekem is mondogatják fejem e, Nem.
ha elkezdem akkor mindig kell, na meg nem is jön sok ki szopi után. a picukám 8 hetes, megeszi ami kell neki. ha meg nem elég akkor egy kis tea és kész. és sok ringatás.
nekem is éjjel többet alszik, nappal meg enne állandóan.
ez van, pár hónap és lehet mást is adni neki. addig meg nem fejek én se mert ami kell azt megeszi.
Szia!
Szerintem cicifüggő :) Ha csak 5 percet van cicin és bealszik, akkor szerintem csak a te érintésedet, illatodat akarja, nem éhes. Próbáld ki, hogy csak összebújtok.
Éjszaka mennyi ideig szopik?
Tejgyarapításra nagyon jó ötletek vannak:
pl.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
éjjel kb:15 percig szopik, büfi és alvás. este 11 ig fent van, aztán 4 órát alszik egyfolytában. onnan reggelig 3 órát alszik, aztán vége. nincs alvás és csak az evés létezik neki. próbálom ringatni...de a vége a cicizés. lehet én rontottam el........???
Laktoherb teától üvöltött a drága.
ti milyen teát adtok a babáknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!