Nagyon kezdő vagyok, és kicsit bepánikoltam! Valamit elrontottam? Honnan tudom, hogy pótolni kell?
Figyelt kérdés
7 napos a babám, eddig kizárólag anyatejet kapott, 4 napja indult meg rendesen a tej. Akkor éreztem, hogy duzzadtak a melleim, és jött is rendesen, elég volt 1 evéshez 1 cici, de kb csak 2 napig. A mellbimbóm viszont valami eszméletlenül fájt, így nem hagytam rajta a babát csak kb. 10 percig. Azóta a bimbófájdalom egyre jobb lett, viszont úgy érzem, hogy nincs elég tej! Se kézzel, se kézi fejővel nem tudom lefejni, nem jön belőle semmi, plöttyedtek. Viszont amikor ráteszem a babát, ő nagyon nagyokat kortyol és nyel, bár néhány perc alatt kiszívja, és egyszerűen nem értem, hogy én miért nem tudok egy cseppet sem kifacsarni belőle. Így nagyon zavar, hogy nem tudom megnézni, hogy kb mennyi van. Nagyjából 8x etettem, és már próbálom mindig 2 ciciből. Napi 2-3 kakis, 2-3 pisis pelus van most. Napközben sokat sír, és nem tudom eldönteni, hogy ennyire éhes maradt, vagy a hasa fáj. Nem mertem eddig pótolni, félek, hogy ez a kis mennyiség is elvész :( nagyon aggódom, segítsetek!2022. ápr. 14. 09:09
11/12 anonim válasza:
Ok. Bocsánat! Nem tudtam, hogy cumizavart okozhat. Akkor korrigálok: nem javaslat, csak saját tapasztalat!!!
Három gyerekem van, mind a háromnál kisebesedett az első napokban. Annyira fájt és vérzett, hogy sírva szoptattam. Aztán pár napot használtam a bimbóvédőt, így kevésbé fájt, és tudott regenerálódni. Pár nap múlva már nem is kellett. Nem okozott cumizavart. Sőt, a második gyerekem egyáltalán nem fogata el a cumisüveget sem.
12/12 anonim válasza:
Ha nem szűnne a fájdalom, nézzék meg, nem e tapadt le a nyelve, amiatt is okozhat fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!