Lehet masszírozni a melleket terhesség alatt?
Sziasztok.Azt tanácsolta ismerősöm, hogy masszírozzam a melleimet fürdés után, és akkor tutira lesz majd tejem amikor megszületik a kisbabám..Három napig masszíroztam is becsülettel, aztán mondom utána olvasok a neten, de mint kiderült ez vetélést is okozhat vagy szülést indíthat mivel oxitocint kezd el termelni a mellem ha inger éri..ma fájt a hasam kicsit görcsölt de betudtam annak hogy a rossz idő miatt. Nyugtassatok meg hogy ugye nem lesz baj?? Bocsánat ha hosszú lett. :( 20 hetes kismama vagyok.
Igazából attól félek hogy ez a 3 nap masszírozás is már bajt csinálhat és ettől fájt ma a pocakom...
Köszönöm a választ előre is.
Semmi köze hozzá.
Amúgy egy egészséges terhességre hatása nincs.
( végig szoptattam a 2. Terhességem.. ez elég stimulálás talán)
1. Nem lesz ettől több tejed. A szoptatást sok dolog hátráltatja vagy segíti: folyadékbevitel, genetika, táplálkozás, stressz, segítség és szaktudás.
2. Egészséges terhességnél nem ettől lesz gond. Van aki terhesség alatt szoptat, de mégsem vetélnek ezek a nők el
3. Ha ennyire stresszesen fogod fel a terhességet, akkor egy nagyon hosszú és nagyon idegtépő időszak lesz. Két dolgot tanulj meg: sose hallgasd meg a kéretlen tanácsokat. Ne használd a webbeteget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!