Hogy tudhtatom, hogy eleget evett-e a babám?
Figyelt kérdés
8 hetes a babám, anyatejes. Az utóbbi idöbe kb 5 percet szopizik és utána elkezd sírni, majd kicsit megint szopizik kb 1 percet és megint sír. Ha abbahagyom a szopiztatást sír még 10 percet, büfizik, gyakran bukik is és utána elalszik. Most ez a sírás azt jelenti, hogy nincs elég tejem és még éhes vagy eleget evett és nem kér többet?2022. márc. 28. 19:03
1/5 anonim válasza:
Már gyorsabban tud enni, "betolja" az adagot. A sírás a böfi miatt van, ha sírni kezd akkor böfiztesd meg. Ha még éhes szólni fog, ebben teljesen biztos lehetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
És amikor bukik akkor a felesleg jön ki?
2022. márc. 28. 19:18
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet, hogy csak sok levegőt nyelt és az kilökött egy kis tejet is. Büfi után vissza szoktam tenni a cicire, hátha kér még.
4/5 anonim válasza:
Hát én jártam így kb 4 hónapos korában... Állandóan etetni akartam, ő meg sírt, elfordult, kínomban már azt mondtam, na jó, majd szólsz ha éhes leszel és csodák csodájára abba is hagyta 😅
5/5 anonim válasza:
Az en lanyom rendes, ő oklendezik a cicin ha befejezte :D 10 hetes, es o is mar gyorsan bepuszilja az adagjat. Lehet moho, es amikor vegez a cicivel kicsit faj a pocakja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!