Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerint szoptatott 1...

Igény szerint szoptatott 1 hós babánál napi 5-6 kakis pelus azt jelenti, hogy eleget eszik, ugye?

Figyelt kérdés
Csak nem kakilna, ha nem lenne mit, ugye? Bár már 4 hetes, még mindig parázok, hogy elég-e a tejem, eleget szopik-e stb, mert ő sokszor eszik keveset, és a védőnőm szerint napi 600 gr-ot kéne ennie, amennyit sztem az én babám nem eszik...
2010. szept. 14. 12:40
 1/3 xStefix ***** válasza:
68%
Magadra és a babádra hallgass, ne a védőnődre! Csak így tovább! ;)
2010. szept. 14. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a védőnőddel! Jól csinálod!
2010. szept. 14. 13:25
 3/3 anonim válasza:
100%
A könyvek is azt írják, hogy van egy atlagos, ideális mennyiség, amit jó, ha fogyaszt, de teljesen egyénfüggő. Ha jókat alszik, nem jelez állandóan, hogy éhes, akkor biztos nincs semmi gond. Én is pont ma agonizáltam ilyeneken, és ezt olvastam. Nyugi, minden rendben! :)
2010. szept. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!